Blackjack tabel

backjack tabelIedereen wil tijdens het spelen van blackjack kans maken op een zo hoog mogelijk winst. De kans op een hogere winst is er door bijvoorbeeld van een systeem of een Blackjack tactiek gebruik te maken. Ook is er de blackjack tabel waar je gebruik van kunt maken. Blackjack is dan wel een kansspel en er is altijd een factor waar je geen invloed op zal hebben. Toch is het wel mogelijk om de kansen op een mooie winst te vergroten. Dit zou je dan kunnen doen door de tabel te gebruiken. Deze tabel die is op vele plekken op het internet te vinden en deze laat je dan zien hoe je moet haan spelen. Wanneer jij je dan aan deze speelstijl houdt dan zou het zomaar kunnen zijn dat je een fraaie winst weet te behalen.

Wat belangrijk is dat is dat jij je prettig voelt bij de manier van spelen. Er zijn vele systemen en strategieën te vinden op het internet en allemaal dienen ze op een bepaalde manier gespeeld te worden. Bij de tabel is het zo dat er op verschillende punten een kaart gevraagd dient te worden. Er zijn ook systemen en strategieën die met de inzet te maken hebben. Er is dan bijvoorbeeld de strategie waarbij je de inzet bij elk verlies verdubbeld. Wanneer je dan wint dan heb je niet alleen al je verliezen goed gemaakt maar ook een kleine winst behaald.

Direct inzetten!

Hoe werkt de tabel

hoe het werktHet spelen volgens een tabel dat is erg simpel. De tabel die laat veel mogelijkheden zien en je ziet dan de kaarten die jij hebt en die de croupier heeft. Daarop zie je dan het advies. Dit kan dan zijn om te passen maar het kan ook zijn dat je een kaart moet vragen. Ook kan het advies zijn om te splitten. Wanneer je voor het splitten kiest dan hebben de eerste twee kaarten dezelfde waarde. Je dient dan een extra inzet te plaatsen en de twee kaarten die worden dan gesplitst. Er wordt dan met twee spellen verder gespeeld tegenover één spel van de croupier. Op de tabel kun je precies zien hoe het allemaal werkt en hoe je moet gaan spelen. Eigenlijk hoef je dus zelf helemaal niet te denken. Je begint met spelen en je kijkt bij elke kaart naar de tabel. Daar staat dan aangegeven wat je moet doen. Hou jij je hier goed aan dan kan het zomaar zijn dat je een fraaie winst gaat behalen.

Waarom de tabel gebruiken?

Misschien vraag jij je wel af waarom je een tabel moet gebruiken. Dit heeft uiteraard ook niet maar er is wel bewezen dat spelers die deze tabel gebruikten een hogere winst wisten te behalen. Ook kan de tabel handig zijn voor beginnende spelers. Deze krijgen zo een goede indruk van wat het beste is om te doen bij een bepaald puntenaantal van jezelf en van de croupier. Als je een tijdje volgens de tabel speelt dan zal je merken dat de tabel helemaal niet meer nodig is en dat je precies weet hoe er gespeeld moet worden.

Andere mogelijkheden om te spelen

Er zijn dus meerdere mogelijkheden om te spelen zonder de tabel. Dit kun je ook doen met een strategie of een Blackjack systeem. Om te bepalen welk systeem of welke strategie nu het beste bij je past kun je er een aantal uitproberen. Dit doe je dan voor een vast aantal spellen en je schrijft dan de resultaten op. Niet alleen de behaalde winsten zijn belangrijk. Ook is het van groot belang dat jij je prettig voelt bij het spelen van een systeem of een strategie. Wanneer dit het geval is dan zal je met meer concentratie spelen en is de kans op fouten kleiner.

Wat is je leeftijd?

age